Здрави и надеждни ли са Корейските автомобили?

Отговор на подобен въпрос може да бъде даден изключително лесно. Да. Но подобен кратък отговор не ни дава пълна информация за нещата. Надеждността на автомобила е комбинация от очакванията на потребителя и реалното представяне на автомобила на пътя. В днешно време потребителите очакват автомобилите им да издържат определен период от време, без да възникнат някакви сериозни проблеми по автомобила. Също така очакват, че ако случайно нещо подобно се случи, то производителя ще се заеме с поправката. Един от интересните факти е, че гаранциите, които дават корейските производители са едни от най-дългите и най-пълните.

А какво значение всъщност има гаранцията за здравината и надеждността на един автомобил. Много просто. Когато се решава какво ще покрива гаранцията и за какъв период от време, се взема предвид най-вече как да се намали броя на хората, които да потърсят производителя при повреда в гаранционния период. Дългите гаранционни периоди само биха навредили на компанията. А корейските производители дават точно такива гаранции. Но защо не им вредят? Защото те вярват в надеждността на автомобилите си и искат с това да покажат на потребителите, че и те могат да им се доверят. Корейските производители предлагат дълъг период на гаранцията, защото знаят, че тя няма да е нужна.

Знаем, че въпреки изложеното все още сте скептични. И това е нормално, когато не сте навътре с нещата и слуховете до някаква степен са повлияли на вашето мнение за тези автомобили. Това е така, тъй като в началото азиатските производители — първо японски, впоследствие корейски, а накрая и китайски, е трябвало да пробият на големи пазари като американския и европейския. Там обаче конкуренцията е сериозна, а новите автомобили от Азия идват с по-ниски цени. И излизат мнения, че ниската цена си има „цена“. За да премахнат съмненията азиатските производители дават дълги и пълни гаранции. Това именно правят и корейските производители КИА и Хюндай за своите клиенти, за да се утвърдят като едни от надеждните производители на автомобили. И това води до ползи, тъй като увеличи многократно дела им на пазара на автомобили.

Но какво става ако искате да си вземете корейски автомобил втора употреба. Тогава трябва да следите за всички детайли, тъй като гаранция нямате. Ако обаче нямате достатъчно познания по автомобили и най-вече такъв тип и не знаете слабите им места, то най-добре се обърнете към нашите специалисти. Те имат дългогодишен опит и знаят какво трябва да бъде поведението на Вашия автомобил, знаят как да открият проблемите и ще Ви дадат ясна представа за това, кой корейски автомобил би бил най-добрия избор за нуждите Ви. Извънгаранционните автомобили винаги трябва да се вземат под внимание, дори когато става въпрос за автомобили от Южна Корея. Това е така, тъй като лошата експлоатация на хубав автомобил, ще доведе до куп проблеми по него. От друга страна правилното му ползване ще удължи живота му и Вие ще се радвате на автомобил, сякаш тъкмо закупен. А ние гарантираме, че ще намерим точно това, което търсите. Затова не се колебайте, а ни потърсете за съвет и ние ще Ви помогнем.

За нас:

Избор на кола е услуга създадена с цел да помага на хората при правилния избор преди покупка на кола. Нашият екип е с дългогодишен опит в сферата на автомобилите. Имаме специалисти в отдел покупко-продажба, отдел техническа информация и поддръжка, компютърна диагностика и електроника на автомобила както и двигател, ходова част и трансмисия. Ако искате да получите професионална и компетентна услуга при покупка на употребяван автомобил ние сме вашите хора. Нужно е само да се обадите на телефон: 0877197958 и да заявите оглед и избор на кола.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram