Избор на семеен автомобил до 5000 лева

В определен етап от живота на човек се случва да създаде семейство. А с това идват и повече отговорности, промяна на начина на живот и грижа за други. Едно от тези неща е и закупуването на семеен автомобил. Дали ще е първи такъв или просто нов, правилния избор, за да отговаря на потребностите на семейството, е от изключителна важност. Затова ние ще Ви помогнем да направите правилния избор на семеен автомобил, без да повлияете сериозно на семейното състояние.

На първо място е важно да се вместите в семейния бюджет. В по-голяма част от случаите това означава автомобил втора употреба. А с това идват и един куп проблеми. За щастие ние можем да Ви помогнем да не правите големи разходи и да закупите автомобил в добро състояние, без да надвишавате бюджета с нов автомобил.

Второто нещо, което трябва да вземете предвид е големината на автомобила и нейната безопасност. В последно време колите SUV набраха голяма популярност, но в действителност едно комби или хечбек биха свършили отлична работа, когато трябва да съберете целия багаж за поредната екскурзия. Начинът, по който се отваря багажното отделение и съществуването на т.н. пета врата позволява използване на по-голям по размер багажник, като същевременно не е нужно да управлявате голям автомобил. От друга страна необходимост е, автомобила да разполага с въздушни възглавници, контрол на стабилността и сцеплението, както и антиблокираща система на спирачките.

Разходът и мощността са тясно обвързани с бюджета, затова е важно да бъдат съобразени някои неща. На първо място това е кубатурата и годината на производство на автомобила. От тях зависи каква ще бъде цената на застраховката на автомобила и данъка, който трябва да бъде платен. След това можем да обърнем внимание и на разхода. Логично е когато избирате автомобил да търсите такъв, който да предлага нисък разход на гориво или възможност за поставяне на газова уредба. Производителите на SUV в по-голямата си част не могат да се похвалят както с нисък разход, така и с ниска цена на автомобилите. Затова е логично да се насочим към по-малки автомобили, успяващи да свършат достатъчно добре работата на семеен автомобил.

А какво остана за комфорта? Разбира се, че когато се гласите за дълъг път или просто прекарвате доста време в автомобила е важно да се чувствате като у дома си. Това означава седалките да са запазени, да няма счупени пластмаси по интериора, странни шумове и миризми. А какво по-лошо от това, когато вече сте изтощени от път, работа, проблеми, приготовления, и колата да реши, че има свое мнение.

Както виждате, изборът на автомобил се оказва достатъчно трудна задача, когато трябва да покрие много от критериите, посочени по-горе. Семейните хора са затрупани с изключително много други ангажименти, за да обърнат сериозно внимание на тях, а това в повечето случаи е грешен подход. Затова на помощ идваме ние. Ние ще Ви помогнем да изберете семеен автомобил на ниска цена. Това означава, че след направена от Вас заявка, нашите специалисти ще се погрижат да открият най-икономичния, просторен, безопасен и здрав автомобил на пазара, който да се вмести в предварително зададения от Вас бюджет.

За нас:

Избор на кола е услуга създадена с цел да помага на хората при правилния избор преди покупка на кола. Нашият екип е с дългогодишен опит в сферата на автомобилите. Имаме специалисти в отдел покупко-продажба, отдел техническа информация и поддръжка, компютърна диагностика и електроника на автомобила както и двигател, ходова част и трансмисия. Ако искате да получите професионална и компетентна услуга при покупка на употребяван автомобил ние сме вашите хора. Нужно е само да се обадите на телефон: 0877197958 и да заявите оглед и избор на кола.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram