Проверка на кола преди покупка

предлед в сервиз

че дойде време за нов автомобил. За първия? За поредния? Това няма значение. Когато смятате да си вземете нов автомобил винаги е от значение как ще постъпите при избора му, за да спестите възможно най-много главоболия в последствие. Знаете ли каква е марката и модела на автомобила? Цвета? Екстрите? Намислете ги. А цената му? Отделили сте определена сума пари. А обаче знаете ли, че тя може да набъбне доста, ако се окаже, че има и неща, които макар при първоначален оглед от Вас на автомобила, са се оказали скрити и в последствие ще Ви създадат много главоболия?

Компютърна диагностика на място преди покупка

Затова е хубаво да бъде направена автодиагностика на автомобила преди покупката. Ако все още не знаете какво искате точно, но имате определен бюджет, то ние ще Ви помогнем да направите и правилния избор. А какво всъщност представлява компютърната диагностика? Това е начин, чрез специален софтуер да бъдат открити и изчистени всички грешки, които водят до неправилна работа на автомобила. Понякога тези проблеми са свързани със странен начин, по който компютъра в автомобила възприема определени ситуации, а в други случаи грешките показват сериозен проблем по ходовата, спирачната, електрическата и други системи по автомобила.

Именно поради възможността да даде пълна информация за състоянието на автомобила, компютърната автодиагностика е станала толкова популярна и често използвана. И всичко звучи толкова елементарно, но всъщност, за да бъде направена една автодиагностика е важно да бъдат използвани правилните средства, а правещия я да знае какво означава информацията, която получава и как да осъществи последващи действия - за отстраняване на проблем, например.

Правилен избор за оглед на кола

оглед на кола

Типично за нас е, когато не разбираме достатъчно от автомобили, а и да разбираме, да потърсим второ мнение на някой вещ в областта. Това обаче невинаги ще бъде от полза, а в някои случаи дори може да навреди, както на нашия бюджет, така и на отношенията ни с наш приятел. Тъй като една грешка при даване на мнение може да доведе до доста големи щети по бюджета и неговото надвишаване. Затова мнението трябва да бъде обосновано. Трябва да бъде направен обстоен преглед на автомобила, а автодиагностиката е в основата му. Ако такава не бъде извършена, задължително трябва да имате едно на ум. Защото дори най-дребната грешка в компютърната система може да накара автомобила да не работи правилно, от там трябва да отидете да я изчистят, а това струва пари. Ние ще изчистим абсолютно всичко за Вас, за да спестим последващи обикаляния по сервизи и главоболия.

Нашите специалисти разполагат с най-съвременния софтуер и техника, за да направят проверката така, както следва да бъде направена, за да Ви е максимално полезна. Така че, когато сте намерили Вашия бъдещ автомобил, ни се обадете. Ние ще дойдем на място и ще направим пълен оглед на колата, за да открием в реално време как работи автомобила и дали инвестицията в него си заслужава. Невинаги, когато се прави диагностика, грешките, които се появяват могат да бъдат изчистени. Информацията при автодиагностика основно е в това, къде точно се намира определен проблем. От човека, който я прави, зависи да знае какво би довело до появата на такава грешка. Нашите експерти знаят. А след това ще Ви дадат информация как трябва да бъде поправен проблема, колко ще струва и заслужава ли си изобщо това нещо да бъде правено. Затова не се чакайте, а ни се обадете!

Залагайте на професионалисти при преглед и диагностика преди покупката на кола

избор на кола

Покупката на автомобил винаги е била важна крачка в живота на човек. Тя е свързана с финансови разходи, често отнема доста време и нерви, а понякога си е направо рисково начинание, особено ако подходим несериозно и неподготвени.

Точно заради това трябва да залагате на професионалисти при прегледа и диагностиката на колата, която искате да купите, за да се предпазите и презастраховате максимално от всякакви бъдещи проблеми, които могат да възникнат при експлоатацията на ново закупеното от вас превозно средство.

Ние ви предлагаме познанията и репутацията на нашия екип от доказани професионалисти с дългогодишен опит в този бранш, съвременна компютърна техника, качествен сервиз и опитни специалисти, които ще ви обслужат максимално бързо и коректно.

Факт е, че мнозина неопитни в сделката хора, често тръгват да купуват кола „на сляпо“, пренебрегвайки нейната пълна проверка, детайлния преглед и възможностите, които дава днес модерната компютърна диагностика.

Нашият съвет е да не се предоверявате на референциите на продавача, а да потърсите услугите на специалисти, които ще ви помогнат в избора ви и ще го направят по-сигурен и далновиден, защото дори автомобилът на пръв поглед да изглежда наред, може да крие скрити дефекти, които по-късно ще ви излязат скъпо.

Тест, Преглед и диагностика са задължителни преди покупка на автомобил

Пълна проверка преди покупка  на кола

Ако държите да карате качествен автомобил без проблеми, прегледът и диагностиката му са повече от задължителни, преди да пристъпите към покупката му..

Преди да дадете парите си, проверете на практика честността на продавача на автомобила и на думите му, с които рекламира неговите качества и състояние.

Така ще гарантирате сами пред себе си, че сте направили сигурна инвестиция и сте купили правилната кола за себе си, която няма да ви изненада неприятно в един момент.

При един обстоен преглед в оторизиран автосервиз и при една адекватна диагностика, вие ще сте сигурни, че колата няма някакъв скрит дефект, нито проблеми с окачване, ходова, част, спирачна или кормилна система, по двигателя или пък не е претърпяла някой инцидент, удар или катастрофа, за които при сделката дори не се споменава.

В нашия екип влизат опитни автомонтьори и специалисти с доказан опит, които ще ви гарантират с професионалното си и експертно мнение дали автомобила, който сте избрали да купите си струват парите или само ще загубите от тази сделка.

Прегледът и диагностиката ви гарантират, че можете да влезете в съответната сделка с отворени очи и че можете да я финализирате с успех.

За какво да внимаваме при покупката на кола

двигател

Покупката на кола е важно решение и трябва да подходим към него внимателно и отговорно, за да не съжаляваме по-късно от евентуалния си погрешен избор.

Пазарът на употребявани коли е голям и много динамичен, предлагането е огромно, но е факт и че много от продаваните автомобили носят различни скрити дефекти, които могат да се превърнат в капан за неопитния купувач.

Ако купите кола на сляпо или на доверие, има голяма опасност да се окажете в беда, след като не сте се доверили на професионалисти като хората от нашия екип, които извършват преглед и диагностика на автомобилите преди покупка.

Така само може да си гарантиране постоянно ходене за ремонт по автосервизите за в бъдеще, харчене на пари и трошене на време и нерви, а често дори и злополуки на пътя, някои от които могат да имат дори фатален край.

Купувайки кола, е добре да проверим пробега на километража и евентуалното му превъртане, да се уверим в състоянието на двигателя, както и на спирачната, климатичната и кормилната система, на гумите и джантите, на цялата ходова част и окачването, на светлините и състоянието на самото купе.

Всеки, който е минал по този път, ще ви каже и че е много важно да се убедим, че колата, която купуваме, не е участвала в пътен инцидент, за което могат да ни подскажат наскоро направени заварки или пребоядисване.

Пак те могат да ни накарат да се усъмним, че превозното средство има големи проблеми с ръждата, които продавачът се опитва умело да замаскира.

Тест драйвът е много важен за прегледите

тест драйв преди покупка

тест драйв преди покупка на кола

Всеки от нашите автомонтьори ще ви каже и че самият тест драйв, който така или иначе е добре да направите задължително преди покупката на колата, е от изключителна важност.

Той фактически представлява финалният етап от вземането на решение за закупуването на колата и на нейния оглед, който ще ни даде реална представа за нейните качества.

При един тест драйв имате възможността да „усетите“ автомобила в реално време, а не чрез компютърна симулация.

При него в движение ще установите изправността на кормилната уредба, на спирачната система, на скоростния лост, на педалите – съединител, газ, спирачка.

Шофирайки избрания автомобил заедно със своя автомонтьор, лично може да следите за отсъствието или наличието на вибрации, странни шумове, почукване, стържене или потракване, дали при отпускане на волана колата тегли встрани, дали моторът работи равномерно, а скоростите влизат плавно и без отскачане на скоростния лост.

Като финал на самите преглед и диагностика на избраната кола, самият тест драйв може окончателно да ви убеди в правилността или грешността на избора ви.

Проверка на цялата документация на автомобила

Не само техническите параметри и техническото състояние на колата, която искате да купите, са важни преди да пристъпите към самата сделка, а и това да се уверите в изрядната документация около автомобила, както и в наличието на заводски комплект от инструменти и/или оригинални резервни части.

При прегледа на колата също може да се обърне внимание дали тя има цялостна документация, по която може да проследите историята на ремонтите и в различни сервизи през годините на нейната експлоатация до момента.

Ние ще ви помогнем във всички тези аспекти около прегледа и диагностиката на автомобила, както около техническата, така и около документалната част.

Така ще имате реална и пълна представа дали предстои да сключите наистина добра и сигурна сделка или пристъпвате към рисковано начинание, по което има вероятност да хвърлите пари, време и нерви, които ние можем да ви спестим.

Качествените преглед и диагностика на автомобила, преди да вземете крайно решение дали да го закупите, ви дават реални гаранции за правилното ви решение и ви предпазват от евентуално бъдещи проблеми по пътищата и редовни престои по автосервизите.

За нас:

Избор на кола е услуга създадена с цел да помага на хората при правилния избор преди покупка на кола. Нашият екип е с дългогодишен опит в сферата на автомобилите. Имаме специалисти в отдел покупко-продажба, отдел техническа информация и поддръжка, компютърна диагностика и електроника на автомобила както и двигател, ходова част и трансмисия. Ако искате да получите професионална и компетентна услуга при покупка на употребяван автомобил ние сме вашите хора. Нужно е само да се обадите на телефон: 0877197958 и да заявите оглед и избор на кола.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram