Голяма част от работата на Вашия автомобил е свързана с компютъра, който работи вътре в нея. Затова е от изключителна важност да приемем, че трябва да четем информацията от него и съответно да го правим. А това става чрез автодиагностика. Тази услуга не е скъпоструваща, освен ако не решите сами да се снабдите с техниката за извършването и. От практическа гледна точка не е толкова изгодно, тъй като има специфики при различните автомобили и ако решите да смените автомобила си може да се наложи да смените и цялата техника. Чрез диагностиката могат да бъдат открити проблеми по запалването, спирачната и горивната система, електрическите стъкла, затоплянето на седалките, климатик, аудио система и други компоненти по превозното средство.

Компютърна диагностика преди покупка на кола

Но да кажем, че сте решили да си вземете нов автомобил или да ни се доверите да направим избор на кола, вместо Вас. И в двата случая новия автомобил трябва да премине през автодиагностика, за да бъде извлечена информацията от компютъра за всички проблеми по колата, за да стане пълна картината. Едно не палене на колата може да е сериозен проблем и да доведе до немалко пари за ремонт, но може и да бъде просто дребна грешка, която да бъде изчистена чрез автодиагностиката. Това е една малка инвестиция, за да работи Вашия автомобил правилно.

Защо да изберете нас да направим компютърна диагностика на място

Съмнявате ли се, че е нужно професионалист да извърши автодиагностика, вместо сами да потърсите проблема или да помолите приятел. Да вземем за пример добре познатия символ на таблото Check Engine. За него съществуват буквално хиляди кодове за различни проблеми, всеки от които предизвиква появата му. Обаче Вашия приятел има техника за диагностика, затова ще изберете него? А тази техника подходяща ли е и за Вашия автомобил? А може ли човека правилно да разчита големия набор от информация, която софтуера му предлага и уповавайки се на нея да даде най-правилното решение за възникналия проблем? Имайте предвид, че гадаенето по подадената информация може да Ви струва по-скъпо от това да заплатите за автодиагностика. Именно затова няма да спираме да повтаряме, от неутрална гледна точка, че е по-добре да се доверите на професионалисти, за да спестите, отколкото да спестите, за да похарчите повече по-късно.

Автодиагностика на Вашия автомобил на място в град София е услуга, която Ви спестява пари и време, тъй като след разговор с наш експерт, ще дойдем на място, за да изчистим грешките, проверим модулите по автомобила, състоянието на двигателя и на електрическата система. С дългогодишния си опит установихме важността от извършване на автодиагностика с най-съвременна и качествена техника. Затова Ви гарантираме, че получавате и това, наред с професионалното обслужване от нашите специалисти.

Прочитане, изтриване и анализиране на живи данни

Грешките, които възникват се отчитат от нашия софтуер в реално време и получаваме информация за техния източник и начините те да бъдат отстранени. Има възможност да извършим и ъпдейт или отключване на модули, както и обучение на ключове. Пълната изправност на модулите води до безопасност и комфорт при употребата на Вашия автомобил. Както вече казахме, грешките могат да бъдат изчистени, коригирани и колата да започне нормална работа. Но е и абсолютно нормално и да не излезе нито една грешка при включване на автомобила към системата за автодиагностика. Когато това се случи и проблема по автомобила все още е налице, то ще е нужно да бъде установена повредата в сервиз. Ние разполагаме с доверен сервиз, с който сме установили доверие и гарантираме за качеството на ремонтите, извършвани на преференциални цени. Ако автомобила не пали, може да бъде и репатриран до сервиз.

Диагностика на място за всякаква техника

Когато обаче говорим за автодиагностика на автомобил, това трябва да се разбира понятието в по-широк обем. Тук попадат не само леки коли, а също така бусове, камиони, джипове, мотоциклети, селскостопанска и строителна техника. Стига да е на колела и да има компютър, ние ще извършим диагностика. Поради мащабите на тези превозни средства, обаче, има някои специфични особености при извършване на диагностиката. На първо място се изискват допълнителни познания, които нашите специалисти притежават. След това е нужна и съответната техника за извършването на диагностика, която също е налична при нас. Спецификата на тези превозни средства предполага тяхното по-трудно придвижване. Затова ние Ви предлагаме диагностика на място, когато решите да закупите такова превозно средство или просто сте решили да направите автодиагностика на вече притежавано от Вас такова, и то се намира в района на град София.

Опитът и знанията имат значие при доброто диагностициране на автомобилът!

И за да не бъдем голословни ще Ви дадем няколко примера за диагностики извършени от нас. При оглед на Фолксваген Поло от 2007 година, автодиагностиката показа една грешка, която след изчистване не се появи отново, което в добавка с козметични проблеми и проблеми в спирачната система бяха в основата на огледа на автомобила. При Suzuki Sx4 от 2006 година, при диагностика бяха открити проблеми в двигателя и слаб волтаж в акумулатора. При оглед на Мазда 6 от 2014 година при живи данни се установява, че колата тресе при ниски обороти, поради не добро запалване на трети цилиндър. Освен това диагностиката показа, че има и слаб волтаж на акумулатора, но проблеми с датчиците и релетата нямаше. В случая живи данни е информацията от поведението на двигателя в реални условия. Тези проверки са част от огледите на автомобили, които правим и дават подробна информация за състоянието на автомобила, която в последствие представяме и на Вас. Както знаете при избор на автомобил, всеки проблем може да доведе до понижаване на първоначалната цена на автомобила или при наличието на прекалено големи проблеми, отказ от Ваша страна от съответния автомобил. Не всяка кола си заслужава инвестицията в нея.

Ние сме тук за Вас. Нашите специалисти Ви очакват на посочените телефони. Диагностиката се извършва в рамките на час. Ако е необходимо и възможно ние можем да извършим и поправка на съответния проблем на място. Имайте предвид, че не всяко изчистване на грешка отстранява проблема (може грешката да се появи отново и да е нужно да се подмени съответен модул, датчик или друга част) и не всяка липса на грешка е липса на проблем. Затова е препоръчително и от изключителна важност да се доверите на хора, които имат сериозен опит в поведението на автомобилите и най-бързо и точно ще установят проблема, който стои пред Вас и ще Ви дадат най-доброто и евтино решение. Не се колебайте, а се свържете още сега с наш експерт, за да направите диагностика на Вашия автомобил.

За нас:

Избор на кола е услуга създадена с цел да помага на хората при правилния избор преди покупка на кола. Нашият екип е с дългогодишен опит в сферата на автомобилите. Имаме специалисти в отдел покупко-продажба, отдел техническа информация и поддръжка, компютърна диагностика и електроника на автомобила както и двигател, ходова част и трансмисия. Ако искате да получите професионална и компетентна услуга при покупка на употребяван автомобил ние сме вашите хора. Нужно е само да се обадите на телефон: 0877197958 и да заявите оглед и избор на кола.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram