hello world!

Автодиагностика на Mercedes

Авто диагностика на място

Пълна компютърна диагностика на адрес в гр. София

Ние от „Избор на кола“ предоставяме висококачествена автодиагностика на Mercedes. Разполагаме с модерна диагностична апаратура и подходящ софтуер, с чиято помощ ще открием грешките в различните модули, и ще ги отстраним своевременно. Това, което трябва да подчертаем е, че предлагаме диагностика на място в София – град и София – област.

Работим по най-новите методи за програмиране и препрограмиране на модули, извършваме ъпдейти на системата и следим за правилното функциониране на електрическата и горивна система на Мерцедес. В същото време проверяваме и всички други компоненти в автомобила. Екипът ни диагностицира и камиони от популярната марка, като обслужваме всички модели.

Методът на диагностициране включва прочитане на живи данни, препрограмиране на модули и чистене на грешки. Това може да се случи на място на посочен от Вас адрес. Идваме с нужната апаратура и поправяме колата или камиона Ви. Крайният резултат е повече от добър!

Какъв софтуер за диагностика на Mercedes използваме?

За Мерцедес работим само с дилърския диагностичен уред Стар диагноза с най-новата глава 2019 година. С помощта на която обхващаме моделите на Мерцедес от 1988 година до 2019 година.

Разчитаме на изпитана техника за сканиране на автомобилите от марката. Освен това работим и с програмата Star Diagnosis, която е предназначена специално за Мерцедес. Проверяваме цялата електроника на колата и камион, отстраняваме грешки свързани със светлини, врати, горивна система, ел. система и други компоненти. За вас работят специалисти, които знаят как да Ви помогнат.

Ако управлявате джип, камион, бус или лека кола – Mercedes, то не се колебайте да повикате нашите експерти, за да установят причините за евентуалните повреди. Комбинацията между диагностични уреди, софтуер и знанията на персонала ни, ще Ви помогнат да излезете от патовата ситуация и да ползвате превозното средство още дълги години, без никакви спънки.

Диагностика на Смарт

Не на последно място предлагаме и диагностика на Смарт, като използваме нужната сканираща техника. Тази марка автомобили е известна с многото електроника и прецизното компютърно управление. От тази гледна точка винаги могат да се покажат грешки в модулите, както и нужда от подновяване на данни, препрограмиране, разкодиране и други действия.

От дългия ни опит с едноименната марка знаем, че винаги може да изскочат софтуерни грешки. Последните притесняват водачите, но не и екипа ни от майстори, които знаят как да Ви измъкнат от неприятната ситуация. Пишем всичко това, тъй като искаме да Ви бъдем от полза.

При положение, че имате проблем с волана, горивото, токовете, светлините на колата или друг компонент, то не бива да закъснявате с диагностицирането на повредите и бъговете. Ето защо сме на линия, за да Ви помогнем при извършването на автодиагностика на автомобили Смарт.

Диагностика на Брабус

Автомобилите и джиповете с марката Брабус подлежат на диагностика, с чиято помощ се фиксират грешките в компютъра на превозното средство и всички отделни модули. Много хора изпадат в паника, когато някой компонент във возилото отказва да работи и веднага търсят начин да се справят сами. Не ви препоръчваме самоинициативите, тъй като са опасни за колата.

Най-доброто решение за отключване на модул, ъпдейт и препрограмиране е да потърсите експертната намеса на опитни техници, каквито ще откриете при нас от „Избор на Кола“. Брабус серията може да бъде много сложна за ремонтиране, ала за нашия екип няма нищо невъзможно. Просто ни се обадете и ни оставете да си свършим работата, както ние умеем.

Кога да ни потърсите?

Ако се затруднявате със запалването на автомобила. Ако имате проблем с горивната или електрическата система. Ако фаровете или мигачите не работят. Ние от „Избор на Кола“ ще извършим прецизна автодиагностика на Мерцедес, Смарт и Брабус, за да Ви осигурим нормално функциониране на уредите и пълна изправност на превозното средство.

Работим чисто, бързо и професионално, а това са най-важните причини да се свържете с нас. За повече информация вижте контактната форма в сайта ни или ни се обадете на телефоните ни!

За нас:

Избор на кола е услуга създадена с цел да помага на хората при правилния избор преди покупка на кола. Нашият екип е с дългогодишен опит в сферата на автомобилите. Имаме специалисти в отдел покупко-продажба, отдел техническа информация и поддръжка, компютърна диагностика и електроника на автомобила както и двигател, ходова част и трансмисия. Ако искате да получите професионална и компетентна услуга при покупка на употребяван автомобил ние сме вашите хора. Нужно е само да се обадите на телефон: 0877197958 и да заявите оглед и избор на кола.
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram